16 Ιουλίου, 2019

 

 

 

Μικρά φωτογραφικά τεκμήρια αγώνα

 

Η αλήθεια είναι ότι, αντίθετα με ό,τι λέγεται για εμάς και τον ελιτισμό μας, το 2011 βρεθήκαμε στην Πλατεία Συντάγματος, έτοιμοι κι εμείς να αγωνιστούμε, μαζί με τον υπόλοιπο ελληνικό λαό!

Ήμασταν ινκόγκνιτο.

Πήραμε φωτογραφίες.

Και διασώσαμε αυτά εδώ τα μικρά φωτογραφικά τεκμήρια αγώνα.

Για να χρησιμοποιηθούν σε επόμενους αγώνες.

Όπως τώρα καλή ώρα!

 

Πρώτο μικρό φωτογραφικό τεκμήριο

 

Το πρώτο τεκμήριο θα βοηθήσει τον αγώνα σας να συνομιλήσετε με ανθρώπους που βρίσκουν την επιχειρούμενη από μέρους μας σύνδεση μεταξύ συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία, Ελληνοτουρκικών και Αγανακτισμένων του Συντάγματος, «κάπως τραβηγμένη».

 

Δεύτερο μικρό φωτογραφικό τεκμήριο

 

Το δεύτερο τεκμήριο θα βοηθήσει τον αγώνα σας να επεκτείνετε την επιχειρούμενη σύνδεση μέχρι τα συλλαλητήρια του 1999 για την «παράδοση του Οτσαλάν στην Τουρκία», δίχως το όλο πράγμα να φαίνεται «πολύ τραβηγμένο».

 

Τρίτο και τέταρτο μικρό φωτογραφικό τεμήριο

 

 

Το τρίτο και το τέταρτο τεκμήριο θα βοηθήσουν τον αγώνα σας να αντιμετωπίσετε ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι η «κάτω πλατεία» δεν είχε σχέση, ούτε με τα μακεδονικά συλλαλητήρια, ούτε με τους δημόσιους υπάλληλους.

 

Αν και πάλι οι αγώνες σας αποδεικνύονται υπέρ του δέοντος δύσκολοι, εμείς εδώ είμαστε!

Στείλτε μας mail κι εμείς θα ανατρέξουμε στη σχετική συλλογή μας και θα σας αποστείλουμε και άλλα τεκμήρια αγώνα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον αγώνα!

 

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ενισχύσετε τον αγώνα σας διαβάζοντας την οργανωμένη συνεισφορά μας στον διαδικτυακό θόρυβο με τίτλο

Διαδήλωση «Φτάνει πια με την Πατριωτική Μαλακία»,

17/2/2018, Πλατεία Βικτωρίας, ώρα 12:00.

Αυτό το αριστούργημα βρίσκεται στο διπλανό κουμπάκι από αυτό που πατήσατε μόλις.

(Οπότε πατήστε το κι αυτό, τι ψυχή έχει;)!